Maximaliseer je kansen op een nieuwe woning


Zorgeloos kopen

Vis niet langer achter het net. Maximaliseer je kansen op een nieuwe woning met behulp van een aankoopmakelaar. Met een makelaar ben je eerder op de hoogte van nieuw woningaanbod, ook van woningen die niet online te koop staan. Ook kan de makelaar helpen om de juiste keuzes te maken, van waardebepaling tot biedingsstrategie. Omdat geen enkel aankoopproces gelijk is, is het kopen van een huis maatwerk. Afhankelijk van jouw wensen en situatie stellen we de aankoopdienst samen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Voordelen op een rij

 • Grotere kans op aankoop woning
 • Deskundige begeleiding op maat
 • Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
 • De scherpste prijs voor je nieuwe woning
 • Extra voordeel bij combinatie met verkoop

Verbeter je positie als koper met behulp van de checklist ‘Word de beste koper’

Hoe werkt zorgeloos kopen?

Op basis van jouw situatie en wensen stellen onze aankoopdienstverlening samen. Jij bepaalt hoeveel makelaar je nodig hebt. Van een volledige begeleiding tot een of enkele aankoopdiensten. Dat kan zijn het meegaan met een bezichtiging, waarde- of biedingsadvies, verzorgen van de onderhandelingen, koopcontract beoordelen tot een eindinspectie. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Verzorgen wij ook de verkoop van je huidig woning dan profiteer je van een aangepast tarief.

Past zorgeloos kopen bij jou?

Verkoop jij ook jouw huis met ons?

Dan ontvang je € 1.000,- voordeel voor een gecombineerde aan- en verkoopdienstverlening.

Bekijk het verkoopaankoop voordeel

  Back to top

  Interesse peilen in jouw woning?

  Schrijf je gratis in en krijg inzicht in hoe vaak jouw woning wordt bekeken, geliked en of deze in de smaak valt bij potentiële kopers!

  Naar wensk.nl