Pssst… we verkopen je huis terwijl jij zoekt


Een huis kopen terwijl je ssstil verkoopt

Voordat je je huis verkoopt wil je er zeker van zijn dat je straks een huis hebt om in te wonen. Ssstil verkopen maakt het mogelijk. Terwijl jij zoekt, staat je huis stil in de verkoop, jij bepaalt hoe stil. Als je een huis hebt gevonden verkopen we je huis pas ‘echt’ en waarschijnlijk hoeft er dan alleen nog maar een verkocht bord in je tuin.

Voordelen op een rij

 • Geen drukte van bezichtigingen
 • Je huis te koop zonder dat het voor iedereen zichtbaar is
 • Je komt te weten hoe je woning in de markt ligt
 • Pas echt verkopen als jij het zegt

Naast verkopen, ook kopen? Verbeter je positie als koper met behulp van de checklist ‘Word de beste koper’

Hoe werkt ssstil verkopen?

Terwijl jij op zoek gaat naar een ander huis, zet je zonder risico je huis in de stille verkoop bij een van de deelnemende makelaars. Er staat geen te koop bord in je tuin, maar wij maken wel alvast de woningpresentatie van je huis klaar en brengen, in overleg, zoekers op de hoogte. Wil je geen bezichtigers over de vloer? Dan maken wij een virtuele tour van je huis en sturen deze naar gerichte zoekers. Zo kunnen ze online rondlopen in jouw huis terwijl jij relaxt op je bank zit. Alleen echt geïnteresseerden weten dat jouw huis te koop staat. Wil je meer actie? Ook dat is mogelijk. Jij bepaalt hoe stil wij jouw huis verkopen.

Past ssstil verkopen bij jou?

Verzorgen wij ook de aankoop van je nieuwe woning?

Profiteer van een extra voordelig tarief

  Back to top

  Interesse peilen in jouw woning?

  Schrijf je gratis in en krijg inzicht in hoe vaak jouw woning wordt bekeken, geliked en of deze in de smaak valt bij potentiële kopers!

  Naar wensk.nl